Je bent al even bezig met je eigen bedrijf en je merkt dat je enorm bent gegroeid. Of je wilt flink gaan groeien en daar hoort een professionele uitstraling bij. Je bent er nu echt klaar voor!

Hoe tof zou het zijn als je wat hulp zou kunnen krijgen van iemand die het geweldig vindt om jouw merk die boost te geven. Met een supermooie uitstraling die helemaal past bij wie JIJ bent?

Voor ondernemers zoals jij heeft BYMAAS speciaal het label ColorsBYMAAS ontwikkeld.

Wil jij ook trots zijn op jouw merk?

Als jij klaar ben om in het licht te gaan staan met jouw mooie merk doorlopen we samen de volgende stappen:

  • Je maakt eerst zelf een moodboard. Je krijgt van mij een digitale Canva template waar je alleen maar afbeeldingen in hoeft te slepen.  Je kiest een aantal kleuren en lettertypen uit waar jij echt blij van wordt. Als je liever ‘ouderwets’ knipt en plakt kan dat natuurlijk ook!
  • Daarna vul je een online kleurentest in, de persoonlijke krachttest. Uit deze test wordt meteen duidelijk wat jouw grootste talenten zijn. Ik ben gecertificeerd in de persoonlijke kracht methodiek en neem je mee door de resultaten van je test. Na de (online) bespreking krijg je een hele uitgebreide rapportage (die van mij was heeeeel herkenbaar!!!) en jouw unieke persoonlijke blauwdruk.
  • Op basis van jouw moodboard en de resultaten ontwikkel ik voor jou een brandboard dat helemaal JIJ is. Dit brandboard is de basis voor al je commerciële uitingen. Voor je website, social media, huisstijl, etc.
  • Wil je nog een stap verder gaan? Dan ontwikkel ik ook de templates voor je instagram posts, stories en highlights, Facebook achtergronden of advertenties, e-books, werkboeken, etc. Alle grafische middelen zijn mogelijk, dus ook bijvoorbeeld presentaties en posters. En wat dacht je van je eigen card-deck?
Denk je meteen: YES, ik wil dit? Of heb je nog eerst een aantal vragen? Neem dan vrijblijvend via onderstaande button contact met mij op.