Ik ben Astrid Hofland van BYMAAS.

Ik heb deze naam gekozen voor mijn bedrijf omdat ik elke dag geniet van deze prachtige rivier. 

De Maas verbindt en blijft continu in beweging. 

Wat er verder ook gebeurt in de wereld, de Maas stroomt altijd door. 

De Maas staat voor mij symbool voor het boven water halen van de essentie. Datgene in het leven waar het echt om gaat. En dat kan gaan over mensen, relaties, producten, diensten of organisaties. 

Het is geen eenvoudige taak de essentie te ontdekken van jezelf, je merk of je bedrijf. Juist de blik van een ander kan je helpen om jouw echte parels te zien. Waar je trots op bent, en die jou uniek maken. Jouw eigen klank en kleur. Want daar kiezen jouw klanten voor, voor jou! Bijna niemand heeft echt een uniek product of dienst, maar jij bent dat wel! Jij hebt jouw eigen blauwdruk die jou bijzonder maakt. En wat voor jou heel normaal is, kan voor je klant juist het argument zijn om met jouw bedrijf in zee te gaan. Of in de Maas 😉

BYMAAS helpt mensen en organisaties met een frisse blik opnieuw naar hun parels te kijken. We gaan samen de diepte in en komen al bubbelend van trots weer boven met de gevonden schatten. We leggen jouw uniciteit vast in klank en kleur, in beeld en taal. Jouw eigen tonen, jouw kleurrijke palet. Hierdoor straal jij uit waar jij voor staat en weet jouw klant precies waarom hij/zij voor jouw bedrijf moet kiezen.

Dat is de kleur van BYMAAS!

Ik help je graag ontdekken wat voor jou heel vanzelfsprekend is maar eigenlijk heel bijzonder.

(Levens)ervaring

Na mijn academische opleiding in Groningen als Neerlandica heb ik meer dan 20 jaar werkervaring, opgedaan in drie internationale organisaties: Philips, Vodafone en Schouten & Nelissen / Schouten Global. Ik heb daar functies uitgeoefend op het gebied van Marketing, Communicatie, Account Management, Tendermanagement, Kwaliteitsmanagement en Coaching. Ik leerde veel over het ontwikkelen van personen, teams en organisaties, leren & ontwikkelen, verbeterprocessen & verandermanagement, sales & aanbestedingen, human resource development en coaching.

Internationaal

Toen ik 12 was verhuisde ik met mijn ouders naar de USA vanwege de internationale carrière van mijn vader. Dit werd een enorme rijke ervaring voor mij terwijl ik ondergedompeld werd in een totaal andere cultuur. Na 6 jaar High School was de Engelse taal mijn tweede natuur. Dat kwam goed van pas toen ik later bij internationale bedrijven ging werken. Ik vind het dan ook bijzonder leuk om organisaties te helpen die internationaal willen gaan floreren.

Levenslessen en het roer om

Maar het meeste leerde ik van het leven. Van een flinke burn-out, van een agressieve vorm van borstkanker en ‘on-top-of-it-all’ het verlies van het meest dierbare dat ik had: mijn beide ouders en mijn lieve man. Toen ik tussen de bedrijven door in 2017 boventallig werd verklaard door mijn werkgever besloot ik het roer om te gooien en te gaan doen waar ik echt blij van werd. 

Ik begon als autodidact achter mijn nieuwe tweedehandse iMac in mijn ‘home-office’ in de woonkamer. In de pre-coronatijd was dat nog best bijzonder. En wat ook fijn was, ik kon mij voorbereiden op mijn mantelzorgtaken die niet veel later zouden volgen. Het waren tijden van verlies, de periode van 2005 tot en met 2019. Verlies van gezondheid, van werk, en vooral van degenen die het allerdichtste bij mij stonden. Maar ik richtte me op wat wel mogelijk was. Op doen waar ik plezier in had (What sparks joy, zou MarieKondo zeggen). En dat doe ik nog steeds.

Vandaag de dag help ik organisaties met aanbestedingen, presentaties en plannen van aanpak. Ik zorg dat de materialen er ‘gelikt’ uit zien zodat mijn klanten trots zijn op hun verhaal. Want dat is mijn grootste drijfveer. Mensen helpen aan hun mooiste verentooi. En ik ben zo vereerd die keer op keer weer te mogen maken. Inmiddels is daar het nieuwe label Colors BYMAAS bijgekomen. Als persoonlijke krachtcoach, kleurenexpert en branding&design expert help ik zelfstandige ondernemers om hun merk te professionaliseren. Om hun echte kleuren te laten zien. En ze van trots te laten stralen. We maken samen een reis op zoek naar hun grootste talenten en wat ze drijft. En dat vertaal ik naar een sterk persoonlijk merk.

Gelukkig

Maar het allerbelangrijkste is dat ik een gelukkig mens ben. Met veel lieve mensen om mij heen zelfs weer een liefste. Ik doe waar ik blij van word en dat is het maken van mooie dingen. Van beeldhouwen en edelsmeden (privé) tot mooie designs voor mijn klanten. Deze multi-passionate vindt altijd wel weer een mooi nieuw project om zich op uit te leven. De turquoise kleur (die staat voor creativiteit en verbinding) zit mij dan ook volop in het bloed!